Om os

Mål skal være udfordrende!

Din virksomheds videre færden i fremtiden afhænger af din service!

Dine kunder er blevet mere selvstændige, de undersøger selv markedet og vælger så ud fra det indhold du kommunikere ude.

Innomize sørger for at du hele tiden kan måle din service – med håndgribelige data, så du løbende kan forme din service efter dine kunders behov og krav.

Innomize er en konsulent virksomhed som er specialister i at optimere din kundeservice og udvikle nye innovative service løsninger som øger dit brand og din omsætning.

Vi har hjulpet virksomheder igennem de sidste 20 år med at øge deres service for at stå stærkere på markedet – vi går ind i et hvert projekt med kæmpe engagement og drive med det formål at gøre din virksomhed til en endnu større succes.

Vores konsulenter har mange års erfaringer indenfor forretningsstrategier hvor digitalisering og branding er en stor del af vores servicekoncept.

Service er et vigtigt konkurrenceparameter – som gør din virksomhed stærkere og sikre dig en stabil grobund for din eksistens på markedet.

Vil I skabe mere værdi for kunden end jeres konkurrenter gør og samtidig generere mersalg?

Virksomheder, som bundler services på sine produkter, har ofte et bedre udgangspunkt for at skabe værdi for kunden og er dermed et skridt foran konkurrenterne og i sidste ende betyder services mersalg.

Det behøver ikke nødvendigvis at være nemt at sælge jeres produkter – det skal være nemt at købe.

Hvad er et servicecheck?

Med et servicecheck stiller Innomize eksperter til rådighed, som hjælper med at afdække jeres nuværende servicesituation, og som går i marken for at høre jeres kunders oplevelser med jeres services. Et samarbejde med Innomize betyder for dig og din virksomhed en adgang til eksperter som hjælper dig med at få udviklet og idégenereret eksisterende og nye services, så din virksomhed både kan skille sig ud fra konkurrenterne og øge jeres forretning.


 

Tænk anderledes, tænk ud af boksen på den måde diffrencere du dig fra alle de andre og skaber de rigtige rammer for din service.

Det er ikke et spørgsmål om at tilfører så mange systemer som muligt - det handler om at udnytte og bruge den eksisterende platform så meget som muligt. Og så bagefter bygge på.

Vores viden er guld værd for dig – vi ved, hvad det vil sige at sætte os ind i din forretning. Og dine kunders forretning – vores mange års erfaring gør at vi ved hvor det gør ondt og hvor det bliver godt. Vi er med hele vejen.

Men ikke uden dig – du er med på hele rejsen, vi har flere specialister at trække på og kan derfor samle det hele på en gang.