Innovation

Innovativ tankegang – fra idé til handling

Markedet for differentiering af sit produkt, sin virksomhed, sin forretning – kræver at man tænker innovativt, innovative smarte produkter er globalt i voldsom vækst.

Vi hjælper handelsvirksomheder og produktionsvirksomheder med at udvikle deres virksomheds og forretningsprodukter. Servicecheck konceptet tilbyder at  udvikle nye teknologiske serviceydelser eller produkter, som kan give dig og din virksomhed mulighed for at være et skridt foran – Servicecheck er med til at skabe skabe vækst via smarte produkter og deres tilknyttede services.
  

Der vil være fokus på:

  • At reducere indgangsbarrierer for traditionelle produktionsvirksomheder i forhold til at bringe produkter på nettet og tilbyde nye services som en del af et etableret eller et nyt økosystem,
  • At stimulere væksten i små, nye produktionsvirksomheder, der skaber smarte produkter fra bunden, inkl. services relateret til produkterne.

Med den innovative tankegang – målretter vi nye services og produkter til dit kundesegment - vi udvikler nye teknologiske serviceydelser i form af rådgivning inden for centrale teknologier relateret til Internet of Things (IoT), netværksprotokoller, positionering, mv. Der udvikles rådgivnings- og udviklings-ydelser inden for service design og servitization-forretningsmodeller, samt designkoncepter, design og interaktion til smarte produkter, udvikling af software økosystemer for smarte produkter, product cloud, markeds- og brugsdataopsamling, adaptive og lærende produkter baseret på brugsdataanalyser og feedback.

Det er ikke ”bare” at tilføre eller skabe nye tiltag og implementere denne del i virksomheden – baglandet skal være i orden og være klar til at tage imod idéen.

For at vi kan hjælpe dig kræver det, at vi sammen lægger en strategi om mål og ønsker, og at vores kendskab til din virksomhed er så bred som muligt. 
  

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge Innomize til komme i gang med en mere innovativ kultur og tankegang.

 

preload spinner