Leasing

En leasingaftale giver dig mulighed for en bedre likviditet – og adgang til den sidste nye teknologi uden unødvendig kapitalbinding.

Innomize kan i samarbejde med Grenke Leasing tilbyde dig leasing af It-udstyr – supportaftaler – software – IT-specialister – workshop m.m

Få et overblik over din omkostninger! Få samlet alt i en leasing løsning og betal et fast beløb hver måned!

Du slipper for dyre investeringer og kapitalbindinger i hardware, software, serviceaftaler, konsulenttimer.

Med leasingaftaler eller lejeaftaler – giver du din virksomhed mulighed for at forblive konkurrencedygtig på et konkurrencepræget marked. Dem, der forstår at automatisere og digitalisere virksomheden, vil stå stærkere i fremtiden.

Kig ind i fremtiden

Når vi er med til at digitalisere din virksomhed, kigger vi ikke bare på din nuværende situation – men ligeså vigtigt er det, at vi kigger på, hvilke mål du har indenfor de næste 3-5 år og har blik på den sidste nye teknologi og løsninger, som vil understøtte din vækst.

 

Fordelagtige og flexible aftaler for alle størrelser virksomheder!

Du har følgende fordele:

  • Ingen udbetaling
  • Fast ydelse i hele leasingperioden 
  • Sikker planlægning – investeringsomkostninger spredes over den valgte periode
  • Ingen binding af kapital 
  • Erstatter en større engangsudgift med mindre ydelser 
  • I får fleksibilitet til også at investere i and re områder i virksomheden – måske i produktudvikling – salg eller markedsføring? 
  • I kan bruge flere ressourcer på at udvikle forretningen

Et optimeret team

Enhver forretnings beslutning, du træffer, bør gavne dine medarbejdere. Leasing af it-udstyr er en beslutning, der giver dit team en fordel.

Hold dit team glade og produktive

Det er enkelt – ingen medarbejdere er glade for at arbejde på forældede eller langsomme computere! Ved at lease udstyr og holde dine computere og teknologi opdateret, giver du dine medarbejdere hurtigt, opdateret og moderne udstyr. De vil være mere produktive, mindre frustrerede og mere positive for at bruge udstyret - og en ny tecknologi tiltrækker også den yngere generation.

Innomize kan hjælpe med leasing af totalløsninger!

Vi skræddersyer pakker, der passer ind i din virksomhed!

Du har en unik forretning – derfor skal du også have en pakkeløsning/aftale, der passer til dit behov, ønsker og krav.

Det bedste ved at lease udstyr er, at du har en lang række muligheder. Du kan vælge præcis, hvad der passer til dine individuelle forretningsbehov!

Vi rådgiver om leasing og lejeaftaler

Denne fleksibilitet og skalérbarhed kan virke overvældende! Det er her, Innomize kommer ind i billedet. Innomize vil i samarbejde med Grenke Leasing rådgive dig til at finde de bedste muligheder for din virksomhed og dine medarbejdere.

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan få fordele af en leasingaftale hos Grenke Leasing