REALWEAR AR smartglasses

RealWear AR smartglasses er stemmestyrede enheder, der effektiviserer din service, support & træning

RealWears enheder er robuste, og er dermed et stærkt værktøj i industrielle miljø samt, indenfor produktion & service . Kombineret med optimale software løsninger giver RealWear smartglasses dig en helt unik mulighed for at arbejde smartere, mere effektivt og for nemt at dele viden og information i en travl hverdag.

preload spinner

RealWear Navigator 520

RealWears nyeste model af smartglasses hedder RealWear Navigator 520 - Du kan se den lige her >

RealWear smartglasses er verdens første håndfri Android tablet/bærbar computer til produktion og industrielle virksomheder!

Robuste smartglasses til industrielle miljøer

De robuste RealWear smartglasses kan bruges i hårde miljøer, hvor der er vand, støvet, høj varme, minus grader. En fuldt robust hovedmonteret enhed, der kan fastgøres i sikkerhedshjelme, og som kan bruges med sikkerhedsbriller eller alm. briller.

RealWear smartglasses er det perfekte håndfri værktøj til serviceopgaver, support, inspektioner, træning og meget andet. RealWear smartglasses passer til langt fleste opgaver og virksomheder, men hvis du arbejder i ATEX områder, så skal du bruge modellen der hedder RealWear HMT-1Z1.

Mikroskærmen på RealWear smartbriller har en høj opløsning lige ud for dit synsfelt, og billedet ser du i en størrelse svarende til en 7” tablet/smartphone. 

RealWear smartglasses fungerer med kraftfulde softwareapplikationer, så som Remote Eye (Remote Live Video Support), workflow systemer, Microsoft Teams m.m. Hvert system har sine styrker - og hvis du ønsker at få live demo og rådgivning, så book tid til gratis demo her >

Naviger nemt og sikkert med stemmestyring

Stemmestyring i RealWear smartbriller giver en 100% håndfri styring - det betyder ingen rul med musen, ingen tryk på skærm - men derimod bare enkle stemmekommandoer.

Innomize er certificeret Gold partner hos RealWear, hvilket er din sikkerhed for professionel rådgivning og undervisning!

Husk at når du handler hos Innomize, så følger der altid support med til dit køb!
Vi installerer gerne software for dig, og hjælper dig med at komme i gang med dine smartglasses.