Fødevareindustrien

Innomize sætter nye standarder i fødevare- og drikkevareindustrien med AR

Med dedikerede AR-løsninger forenkler vi produktivitetsplatform processer for din frontline-arbejdsstyrke ved at levere trin-for-trin instruktioner, dokumentationsfunktioner og fjernassistance. Vores industrielle AR-løsninger, der er optimeret til brug af bærbare enheder, gør det muligt for frontlinjemedarbejdere at udføre deres opgaver håndfrit, forbedre deres produktivitet og reducere fejl.

Undgå fysiske besøg - det øger sikkerheden

Udnyt Augmented reality i fødevare- og drikkevareindustrien til at digitalisere din virksomhedsdrift og lade dit frontlinjeteam føle sig mere forbundet - hvor som helst, når som helst

En industri i konstant udvikling

Fødevare- og drikkevareindustrien har ændret sig drastisk i de seneste årtier, Brugen af industrielle augmented reality-løsninger skiller sig ud - vores løsninger tilpasses nemt til flere processer langs hele fødevare- og drikkevareværdikæden og giver de rigtige værktøjer til frontline-medarbejderne for at sikre resultater af høj kvalitet, gennemsigtighed og fleksibilitet.

 

Du øger uddannelse for personale med industrielle AR-løsninger

Vores løsninger køre på mobiltelefoner, tablets og stemmestyrede smartglasses - på den måde arbejder du med hænder fri og øger dermed sikkerheden og effektiviteten, mens de modtager al den information, de har brug for lige i deres synsfelt.

Speak to Text

Med stemmestyrede enheder har de mulighed for at tale deres kontrol og inspektions rapporter ind og samtidig tage billeder og videoer, der dokumentere processen.

Planlægning, optagelse og afspilning

Virksomheder inden for fødevare- og drikkevareindustrien skal føre optegnelser over deres produkter, deres livscyklus, produktionsprocesser og drift. 

Hvorfor? Fordi mens de skaber disse varer, har de brug for arbejdsinstruktioner fra eksperter for at sikre, at deres produkt opvarmes, afkøles og tilberedes ved bestemte temperaturer uden besvær. Med Innomize Remote Video Support - kan du nemt vedligeholde alle de væsentlige opkaldsposter, der er kortlagt under unikke tagnavne til fremtidige referencer. 

Hvis dit frontlinjeteam for nylig har haft et fejlfindingsopkald med en ekspert, kan de også henvise til videooptagelsen for at løse lignende problemer i fremtiden uden at være afhængig af ekstern assistance.

Regelmæssige inspektioner, undersøgelser og revisioner

I enhver fremstillingsindustri udføres der periodisk inspektion og revision. Protokollerne og overholdelserne for F&B-fremstillingsindustrien skal overholdes. De skal igennem en række kvalitetsrevisioner og inspektioner for at få høje scores og certificeringer i henhold til industri- og regeringsstandarder. Disse regelmæssige revisioner og inspektioner er ikke kun tidskrævende og kaotiske, men har også store økonomiske omkostninger. 

Remote Video Support og workflow tilbyder dine frontlinjemedarbejdere regelmæssige inspektioner, fejlfindings revisioner, så du kan løse problemer på en meget nemmere og hurtigere måde. Du bliver guidet igennem trin-for-trin SOP'er og digitaliserede manualer. Med vores AR-drevne platform kan du forbedre dit tunge udstyrs levetid og forhindre fremtidige nedetider.

 

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvad Innomize kan tilbyde jeres virksomhed.

preload spinner