REALWEAR smartglasses

Innomize er certificeret Gold partner hos RealWear,
hvilket er din sikkerhed for professionel rådgivning og undervisning!

Husk at når du handler hos Innomize, så følger der altid support med til dit køb!
Vi installerer gerne software for dig, og hjælper dig med at komme i gang med dine smartglasses.


RealWear HMT-1 er verdens første håndfri Android tablet/bærbar computer til produktion og industrielle virksomheder!

De robuste RealWear smartglasses kan bruges i hårde miljøer, hvor der er vand, støvet, høj varme, minus grader. En fuldt robust hovedmonteret enhed, der kan fastgøres i sikkerhedshjelme, og som kan bruges med sikkerhedsbriller eller alm. briller.

RealWear smartglasses er det perfekte håndfri værktøj til serviceopgaver, support, inspektioner, træning og meget andet. RealWear HMT-1 passer til langt fleste opgaver og virksomheder, men hvis du arbejder i ATEX områder, så skal du bruge modellen der hedder RealWear HMT-1Z1.

Mikroskærmen på RealWear smartbriller har en høj opløsning lige ud for dit synsfelt, og billedet ser du i en størrelse svarende til en 7” tablet/smartphone. 

Realwear HMT-1 fungerer med kraftfulde softwareapplikationer, så som Remote Eye (Remote Live Video Support), workflow systemer, Microsoft Teams m.m. Hvert system har sine styrker - og hvis du ønsker at få live demo og rådgivning, så book tid til gratis demo her >

Stemmestyring i RealWear smartbriller giver en 100% håndfri styring - det betyder ingen rul med musen, ingen tryk på skærm - men derimod bare enkle stemmekommandoer.