Produktion

Hurtig support fra egne eller eksterne eksperter

Når du anvender smartglasses i din produktion, så kan dine medarbejderere nemt dele viden med hinanden - og de kan blive guided af både interne og eksterne eksperter.

Fokus på sikkerhed, effektivitet og mere optimale arbejdsmetoder i produktionen

Vedligeholdelse og reparationer på jeres udstyr og anlæg klares nemt vha. digitale workflow i et par smartglasses - dermed undgår I også papirmanualer, fysiske tegninger og/eller en bærbar computer, som man næsten altid mangler et sted at placere, når man servicerer i produktionen..

Jeres manualer kan opdateres løbende via softwaren, så I altid har nyeste version i jeres smartglasses.

Der er mange fordele ved at arbejde med manualer og workflows i smartglasses, og noget af det som vi oftest hører har største prioritet er medarbejdernes sikkerhed og effektivitet. Disse to områder var før i tiden ikke områder som gik i samme retning, men med indførelsen af smartglasses i det daglige arbejde i produktioner, så slipper man nu for at skulle stå med hovedet i en manual for at udføre komplicerede reparationer på produktionsudstyret, og man kan dermed have fokus både på det udstyr, man arbejder med og på omgivelserne, samtidig med at man bliver guidet gennem opgaven. I produktioner hvor man skal bevæge sig rundt giver det også ekstra sikkerhed, at man har begge hænder fri, så man nemt kan holde fast i gelændere o.lign., når man bevæger sig rundt i produktionen og måske op af trapper, stiger osv. Den øgede sikkerhed går hånd i hånd med, at medarbejderen også kan arbejde mere effektivt vha. sine smartglasses, hvor han/hun bliver væsentlig mere effektivt, da der tales til brillerne i stedet for, at man skal bladre rundt i tegninger eller klikke rundt på sin bærbare computer.

Her kan du se, hvordan RealWear smartglasses anvendes hos Messer Group & Seaport Steel:

RealWear HMT-1 smartglasses sparer dig for mange unødvendige omkostninger til ødelagte smartphones og tablets

Når man arbejder med workflow og remote support systemer i sin produktion, så er der nogen som bruger smartphones og tablets, og det er jo også langt bedre end de traditionelle papirmanualer - men der er også lidt ulemper, som man skal være opmærksom på! Den største ulempe er naturligvis, at man som oftest bruger sine hænder til at navigere på såvel telefon som tablet, og dermed at man ikke hænderne fri til den opgave, som man er ved at udføre, hvilket både som tidligere nævnt kan give praktiske og sikkerhedsmæssige udfordringer. 

Herudover sker det også rimelig ofte, at man lige er nødt til at lægge enheden fra sig, men det er svært lige at finde et sikkert sted midt mellem maskiner og mennesker i produktionen - og der bliver brugt rigtig mange penge på at erstatte smartphones og tablets, der er gået i stykker efter en tur på gulvet. En måde at undgå dette, er naturligvis at anvende robuste smartphones eller robuste tablets - men en endnu mere optimal måde er at anvende smartglasses, som sidder på dit hovede under hele arbejdsopgaven, som ikke er i vejen - og når vi taler RealWear HMT-1 kan tåle at blive tabt fra 2 meters højde og direkte ned på et betongulv. Ikke at vi anbefaler dig at smide brillerne på gulvet, men de kan faktisk tåle det uden problemer.

  

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan du kan anvendes smartglasses og de forskellige typer software i din produktion.

preload spinner