Kommunikation og forbindelser

Når man arbejder med fjernsupport og smartglasses inde i en bygning, på et skib eller lign., så er der mange måder, man kan opnå den perfekte forbindelse på.

Innomize vil meget gerne i en dialog med dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til din virksomhed! 
Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk for mere info,

Forbindelse med Wi-Fi, LTE modem eller Internetdeling

Wi-Fi: I de fleste tilfælde vil man kunne opnå en god forbindelse ved at bruge det Wi-Fi, som man befinder sig i nærheden af.

LTE modem: Man har også mulighed for at benytte sig af et RealWear LTE modem med indbygget sim-kort - det sættes fast på RealWear HMT-1 brillen.

Internetdeling: Sidst men ikke mindst kan man bruge sin smartphone til internetdeling med sine smartglasses.

Forbindelse via egen router

I nogen bygninger kræves der lidt mere af forbindelsen, og her kan man anvende en lidt større router f.eks. en hvor der kan indsættes 2 sim-kort, så man til enhver tid kan få bedst mulige forbindelse. De to sim-kort skal have hver sin udbyder, og routeren vi så automatisk finde det bedste net.

Kuffert løsning

I de tilfælde hvor det er meget vanskeligt at få forbindelse inde i en bygning, der kan man anvendes vores kuffert løsning. Man placerer den ene kuffert (indeholdende router) udenfor eller nær et vindue, og den anden kuffert placerer man så inde i bygningen (indeholder access point). De to kufferter er forbundet via et kabel, så forbindelsen på den måde bliver optimal.

Forbindelse med flere access points

Det kan somme tider være nyttigt at have flere faste access points, hvis man løbende skal yde fjernsupport på et sted, hvor forbindelsen er svært tilgængelig - det kunne eksempelvis være på et skib eller i en dyrestald, som er opdelt pga. høje krav om hygiejne og sikkerhed.


   

 

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan du får den bedste forbindelse til dine fjernesupport sessioner.

preload spinner