Fjernsupport system

Et fjernsupport system giver dine teknikere og servicefolk mulighed for hurtig support fra en mere erfaren tekniker via effektiv video support - og kan samtidig bruges til at give dine kunder support.

 

   

Det perfekte support værktøj til dine teknikere og servicefolk i marken

Servicefolk er ikke længere alene på stedet - med et tryk på deres telefon kan de modtage ekstern ekspertise og vejledning. Når din servicemedarbejder ikke kan færdiggøre eller fuldføre en reparation, så kan han/hun hurtigt og nemt med et fjernsupport system få hjælp fra den helt rigtige ekspert.

Brug fjernsupport systemet til dokumentation og hurtig support

Med adgang via fjernsupport systemet – har du nu mulighed for at fremvise billeder og video direkte fra arbejdsstedet og til dit kontor – Ideelt til forsikringskrav, inspektioner, oplæring, reparationer, entreprenørstyring, farlige miljøer, rapportering af ulykker og support.

Nemt at dele video

Serviceteknikeren deler en nu og her video med ekspert hjælp fra kontoret – som hjælper med at finde frem til den rigtige løsning.

Det betyder nu, at kunden får udført sin service uanset kompetencerne hos serviceteknikeren – serviceteknikeren kan tage snapshots, zoome ind på problemet og eksperten på kontoret kan guide og supportere serviceteknikeren.

Hurtig og effektiv service - med store besparelser på kørsel

Et fjernsupport system – betyder hurtigere service til kunden! Der spares tid og kørsel ved at serviceteknikeren ikke skal tilbage på kontoret for at få hjælp, ligesom det heller ikke er nødvendigt at der sendes en ekstra servicemedarbejder afsted.

Fjernsupport systemet kan også brugs til support direkte til dine kunder

Din kunde behøver ikke længere at vente på servicebesøg. I mange tilfælde vil du kunne guide kunden ved hjælp af fjernsupport systemet, så kunden selv (med din eksperthjælp) kan løse problemet. Den hurtige og professionelle hjælp vil øge kundens tilfredshed og loyalitet - samtidig med at der spares unødig kørsel, hvilket både giver en økonomisk gevinst og en markant hurtigere service.

    

Vær en del af den næste revolution – med fjernsupport systemet transformerer vi din måde at arbejde med support.

   

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge et fjernsupport system.

Kontakt os for mere info vedr. fjernsupport løsninger

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk

preload spinner

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge et fjernsupport system fra Innomize.