Autobranchen

Brug af smartglasses og 4.0 teknologi i autobranchen

Indenfor autobranchen såvel som mange andre brancher er det vigtigt at kunne arbejde med begge hænder, mens man evt. dokumenterer eller fremviser noget for andre. Netop derfor har autobranchen taget hele teknologi 4.0 og smartglasses teknologien til sig som et dagligt værktøj, der giver stor værdi til både autoforhandleren, værkstedet og i særdeleshed for kunden. For kunden bliver det nu meget nemmere at forholde sig til f.eks. komplicerede reparationer, kunden kan få en mere optimal instruktion og når de har på jagt efter en ny eller brugt bil, så kan de nemt få den fremvist online vha. software som i kombination med f.eks. smartglasses giver en ultimativ oplevelse.

BMW anvender remote support overfor deres kunder

Læs mere om hvordan BMW anvender remote support overfor deres kunder >

Volkswagen anvender RealWear HMT-1 smartglasses på deres værksteder

Fremvisning af til kunder

Skal kundens bil repareres, og vil du gerne vise ham, hvad der skal repareres - og samtidig have hans accept for opgaven, så kan du nemt vise ham alt vha. smartglasses.

Du kan også fremvise bilerne i din udstilling til en eller flere kunder på én gang - du kan nemt producere lækre videoer med sublim lydlkvalitet (den unikke noice cancellation sikrer en 100% ren lyd uden baggrundsstøj) til dine sociale medie kanaler eller en kort salgsvideo til hver eneste brugte bil, du ønsker at præsentere på dit website.

Se her, hvordan Porche bl.a. bruger RealWear smartglasses til fremvisning:

 

Smartglasses i støjende omgivelser

RealWear smartglasses har en helt unik noice cancellation, som gør, at du får en helt ren lyd, når du skal fremvise ting via brillerne.

Her kan du se, hvor stor effekt det har på et støjende Harley Davidson værksted:

 

Vil du alligevel gerne kunne høre motorlyden?

Særligt når man arbejder med motorer o.lign. så vil man sommetider gerne kunne høre, hvordan det lyder - og så er det naturligvis også muligt at deaktivere noice cancellation funktionen for at demonstrere lyden.

Det kan gøres på denne måde:

Anvendelse af remote support i autobranchen

 

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk
hvis du vil høre mere om, hvordan du kan anvendes smartglasses og de forskellige typer software i autobranchen.

preload spinner