Digitalisering

Digitalisering er med til at vækste din forretning – optimer og automatiser dine arbejdsgange ved at integrere dine systemer

Forretningsforståelse er en del af vores DNA

Ønsker du at vækste din forretning, skal du fjerne de manuelle processer – du skal samle systemerne, så du får en gennemsigtighed på tværs af din organisation
For at få succes, har du brug for at effektivisere og kvalitetssikre din platform både internt som eksternt.

Forretning først og så platform

En grundig præsentation af din forretning, gør vores arbejde meget lettere – i billeder konkretisere vi din nuværende situation og efterfølgende en præsentation af de muligheder du har med eksisterende systemer, det er nemlig ikke kun et spørgsmål om at få nye systemer, men at få de nuværende til at spille sammen på behørigvis.

Besparelserne er store

Der er enorme summer at spare ved at digitalisere – med fokus på tunge arbejdsgange skaber vi værdi for din virksomhed, fjern det du ikke har brug for og skær helt ind til benet.

Du skal automatisere det manuelle arbejde – det handler om at få systemerne til at snakke sammen, så i forbedre de interne arbejdsgange og kundeservice.

Innomize kan hjælpe

Vi hjælper alle størrelser af virksomheder og på tværs af alle brancher

  • Analysere udfordringer og potentialer
  • Prioritere indsatsen og formulere en digital strategi
  • Udvikle nye processer, produkter, services og forretningsmodeller
  • Udarbejde en konkret handlingsplan for den digitale transformation

Vi hjælper virksomheder -   med at give et solidt grundlag for at beslutte, hvor og hvordan man får mest ud af at digitalisere. Vi bistår desuden virksomhederne med at nedbryde og gennemtænke arbejdsgange og processer for derefter at genopbygge dem i ny digitalt understøttet form. Det handler nemlig ikke bare om at "sætte strøm til" de eksisterende processer.

  

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge digitalisering.

preload spinner