IoT

Innomize hjælper innovative virksomheder med med at optimere deres arbejdsprocesser med IoT løsninger og IoT sensorer, som giver mulighed for at samle og håndtere data i virksomheden.

Større indsigt, bedre kvalitet
og øget omsætning

IoT kan være med til at give større indsigt, bedre kvalitet og dermed mulighed for at øge omsætningen. IoT (Internet of Things) får dine enheder til kommunikere med internettet. IoT er vores tids teknologi-megatrend og bringer nye og intelligente processer, der skaber værdi for virksomheder og for samfundet.
  

Markedet for IoT-løsninger vokser hurtigt. Efterspørgslen udvikler sig i forskellige retninger. Hos Innomize fokuserer vi på virksomheder og organisationer. Dette marked, også kendt som Industry 4.0, vil ikke kun kræve sensorer og gateways, men komplette løsninger. 
  

Integrerede løsninger betyder, at data, der indsamles fra sensorer, vil blive behandlet og vist nøjagtigt, hvordan og hvor du ønsker det - uanset om dette er i et SCADA-system (Overvågningskontrol og dataovervågning), på en tablet, en smartphone eller på en PC.

Open-source platform som samler alle dine IoT enheder og sensor alarmer

Innomize kan tilbyde en IoT open-source platform til dataindsamling, behandling, visualisering og enhedsstyring muliggør enhedstilslutning via industristandard IoT-protokoller - MQTT, CoAP og HTTP og understøtter både sky- og lokalinstallationer. Platformen kombinerer skalérbarhed, fejltolerance og ydeevne, så du aldrig mister dine data.

Udbygning af CTS-anlæg med IoT sensorer i bygninger

CTS-anlæg overvåger de tekniske installationer i bygninger, og de kan udbygges med IoT-sensorer. De fleste CTS-anlæg er installeret med de mest grundlæggende behov, da man ofte har projekteret anlægget/platformen billigst muligt.
  
Med IoT sensorer har man mulighed for at tilføre sensorer nemt, billigt og uden kabeltræk! Det giver en mulighed for at få flere alarmer og måle flere værdier fra mange andre og flere punkter i samme anlæg. Det giver også et bedre overblik, og i tilfælde af fejl vil man hurtigere og bedre kunne danne sig et overblik over situationen.

Eksempler på IoT målinger

Hvis en pumpe eller ventil ikke lukker som den skal, så kan du få en alarm via din IoT løsning - eller hvis du får en pludselig vandskade, så kan du minimere skaden med en alarm via din IoT løsning.
  
Du kan bruge IoT til at få ny viden om din bygning – du kan f.eks. viden om, hvornår der er personer i de enkelte lokaler, så der automatisk kan skrues ned for eksempelvis varme, lys osv. i de lokaler, som kun benyttes på specifikke tidspunkter.
 

Hvad kan du bruge IoT løsninger til?

IoT løsninger kan hjælpe dig med at få...
  

 • Øget omsætning
 • Nedsat nedetid
 • Lavere driftsomkostninger
 • En stigning i produktiviteten
 • Strømlinede forretningsprocesser
 • Større viden til udvikling af nye produkter og services
 • Bedre svartid for kundeservice
 • Forbedret synlighed
 • Bedre forståelse for brug af udstyr
 • Bedre forståelse for ny adfærd

Sikkerhed

Hver enhed, du integrerer med dit netværk, er et ekstra slutpoint, der skal styres og sikres. Ved at vedtage IoT hos din virksomhed, vil du sandsynligvis se en stigning i antallet af enheder, der er forbundet til dit netværk og dermed skal du have fokus på brugergodkendelse, databeskyttelse og opgradérbar firmware.

 • Lave startomkostninger
 • Hurtige resultater
 • Høj skalerbarhed
 • Realtid lig hurtige actions

Hvad vil du med IoT?

Du skal vide, hvorfor du starter et IoT-projekt. Hvilke forretningsmæssige mål agter du at opfylde? Har du til hensigt at reducere omkostningerne, indsamle flere data, overvåge eller automatisere processer? At vide dette vil gøre det lettere for dig at matche passende IoT-løsninger til det, du søger at forbedre.

Effektiviser services i marken

Workshop skræddersyet til dit behov

Hvilken værdi giver IoT din virksomhed – IoT løsninger og AI (kunstig intelligens) giver din virksomhed uanede muligheder og vil helt sikkert give god mening i din digitaliseringsstrategi i fremover.
Innomize tilbyder en skræddersyet workshop som opstart for at skabe innovative idéer til din virksomhed og forretning. Tilbuddet er rettet mod virksomheder, der ønsker at digitalisere løsninger enten inhouse eller som en ydelse/service til virksomhedens kunder - med IoT og AI (kunstig intelligens) styrker du din forretning!

Som innomize samarbejdspartner hjælper vi dig igennem processen med IoT-løsningsudvikling, konceptudvikling til implementering og drift. Ved hjælp af vores opensource IoT platform kan individuelle applikationer også implementeres hurtigt og effektivt.

Mere information?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge IoT.

preload spinner