LMS & LLP

Engagerende træning og læring vha. LMS & LLP løsning som samtidig er nem og intuitiv at vedligeholde. Det har aldrig været nemmere at dele viden i din virksomhed.

Innomize tilbyder en innovativ LMS (Learning Management System) & LLP (Learning Lifecycle Platform) løsning, der kan hjælpe dig med at forbedre din arbejdsstyrketræning, medarbejder onboarding og kompetenceudvikling. Vores løsninger er baseret på teknologier, der giver dig mulighed for at levere engagerende og effektive læringsoplevelser til dine medarbejdere.

 

   

Fordele ved vores LMS & LLP

 • Øget læringseffektivitet: 
  Vores løsninger er baseret på interaktive og fordybende oplevelser, der hjælper dine medarbejdere med at lære mere effektivt.
    
 • Forbedret sikkerhed: 
  Vores løsninger kan bruges til at træne dine medarbejdere i sikkerhedsprocedurer og -retningslinjer, hvilket kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.
    
 • Forbedret overholdelse: 
  Vores løsninger kan bruges til at træne dine medarbejdere i brancheforskrifter og -standarder, hvilket kan hjælpe med at sikre overholdelse kvalitetsstandarder.
    
 • Forbedret medarbejdertilfredshed og fastholdelse:
  Vores løsninger kan bruges til at give dine medarbejdere mulighed for at lære og udvikle sig, hvilket fører til øget tilfredshed og fastholdelse.
   

Brugsscenarier

 • Arbejdsstyrketræning: 
  Vores løsninger kan bruges til at træne dine medarbejdere i nye færdigheder, opdatere eksisterende færdigheder eller forberede dem på nye opgaver.
    
 • Medarbejder onboarding:
  Vores løsninger kan bruges til at introducere nye medarbejdere til din virksomhed, kultur og procedurer.
    
 • Kompetenceudvikling: 
  Vores løsninger kan bruges til at hjælpe dine medarbejdere med at udvikle deres færdigheder og viden inden for specifikke områder.

   

Indsigt og analyse af træningsprogrammer

Få indsigt i medarbejdernes præstationer og analyser dit træningsprograms effektivitet og resultater. 

Arbejdsstyrkemålinger er essentielle for løbende at kunne forbedre uddannelse og for til stadighed at højne kompetencer.

Opnå en større værdi

Målingerne giver indblik i effektiviteten af onboarding, træning samt overholdelse af færdigheder. Indsaml data for at opnå bedste praksis og tilpas øjeblikkeligt træningsprogrammer for at forbedre arbejdsstyrkens produktivitet og opnå endnu større værdi.

Effektiv, intuitiv og engagerende udvikling af indhold til jeres LMS & LLP

 • Teknologiske værktøjer
  Vi kombinerer vores LMS & LLP løsning med teknologiske værktøjer, som gør at det er meget nemt for dig eller dine medarbejdere at indsamle indhold til jeres LMS & LLP system
 • AI Learning Helper
  Din egen digitale assistent, som hjælper dig med at generere indholdet i jeres system
 • Micro learning forløb
  Du kan bygge din læring op i små bidder, så det på den måde er nemt for medarbejderen at tilpasse læringen til deres arbejdsdag. Det gør det også nemmere for dig, når du skal udvikle læringen.
 • Automatiserede læringsrejser
  I systemet kan du opsætte automatiske læringsforløb op, så de passer til de enkelte medarbejderes rolle
 • Kombineret læring
  Det er nemt at kombinere den digitale læring med praktisk træning og samtidig få alt dokumentere i ét system
 • Oversættelse af læring
  Hvis I har flere nationaliteter i jeres virksomhed, så vil I få en kæmpe stor værdi med den automatiske oversætter, hvor din træning oversættes med blot ét enkelt klik.

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge en LMS & LLP løsning fra Innomize - samt om hvordan du nemt kan udarbejde indholdet med vores teknologiske løsninger.

preload spinner