Offshore & Marine

Visuel assistance til at imødekomme de operationelle udfordringer i offshore og det maritime miljø - enten som Real Time online eller offline

De digitale løsninger kan give helt unikke arbejdsmetoder og besparelser i branchen.   

Fjernsupport for at reducere driftsomkostningerne

Med hensyn til omkostningsreduktion, leder virksomheder i sektoren efter hurtigere og mere tilgængelige måder at sikre den tekniske sikkerhed og udførelsen af projekter og drift. I offshore og produktionsaktiviteter,  kan afstanden fra en specialiseret ekspert og feltet være enorm. Uanset om det er en planlagt inspektion eller reaktion på nødsituationer, er feltbesøg dyre og tidskrævende. Brændstof, køretøjsslidtage, lønninger og forsikringer har en betydelig vægt i driftsomkostningerne, hvilket reducerer marginen.

Digitale løsninger såsom video-assistance kan give et svar på dette problem. Videoassistancen giver fjerneksperter mulighed for at samarbejde i realtid med feltpersonale over hele verden uden at forlade deres kontor. Ved hjælp af samarbejdsfunktioner, såsom lyd og video i realtid, inspektionstjeklister, fjernfotooptagelse osv., kan feltteknikere drage fordel af hjælp fra eksperter til inspektion, diagnosticering og fejlfinding af komplekse problemer, opnå højere opløsningshastigheder og reducere maskinens nedetid.
 

Eksemplet med distanceekspertise til offshore-operationer

Brug Innomize Remote fjerninspektionsløsning,  til at udføre offshore-fartøjsinspektioner. Med denne løsning kan eksperter guide deres kunder effektivt og hurtigt.

Endvidere minimere fjerninspektioner nedetid i tilfælde af problemer til søs - Intet behov for specifikt udstyr, løsningen kan bruges fra en smartphone, tablet eller smartglasses.

Under inspektionen kan eksperten tale med besætningen og live se den maskine eller det udstyr, der skal inspiceres, og derefter automatisk generere en digital rapport med alle de fotos og informationer, der er indsamlet under inspektionen. Denne løsning kan tilpasses til ethvert miljø eller opgave, da vores inspektionsmodeller er lette at konfigurere. Løsningen tilpasser sig også netværksforhold: i tilfælde af forringede forhold kan besætningen følge en inspektionstjekliste i  i offline-tilstand og synkronisere den, så snart signalet er gendannet.

  

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvad Innomize kan tilbyde jeres virksomhed.

preload spinner