Lager

Hvis du har brug for at forbedre dine lager processer og operationer, har vi den rigtige løsning til dig!

Vi har stor succes med at implementere pick-by-vision i en lang række systemer. Vores løsning er klar til brug og skræddersyet præcis til dine behov for at opnå maksimal værdi. Med pick-by-vision og smarte briller kan du gøre din virksomhed klar til fremtiden!

   

Innomize Pick-by-Vision er fremtidsklar ordreplukning

80 % af den information, vi modtager, kommer gennem vores øjne. Dette faktum er nøglen til en af de mest betydningsfulde udviklinger inden for intralogistik.

Innomize pick-by-vision er den perfekte symbiose af moderne teknologi og naturlige bevægelser. Systemet bruger smarte briller til visuel vejledning, hvilket muliggør meget fleksibelt arbejde uden træthed. Det har bevist sig i både intralogistik og industri.

 

Wearables til din intralogistik

Vi tilbyder smarte pick-by-vision-briller og individuelt skræddersyet tilbehør til at skabe din perfekte logistikproces. Uanset om du har brug for ekstern strømforsyning til de smarte briller via Innomize Power Control eller ekstra hardware som Bluetooth-scannere, er vi din partner for en komplet pick-by-vision-løsning.

Hvordan hjælper smarte briller og wearables i logistikoperationer?

Takket være den integrerede stemmestyring kan medarbejderne styre hele plukkeprocessen med deres stemme. Mængdekorrektioner eller lignende processer kan udføres på en tidseffektiv måde. Brugeren har begge hænder fri, så de kan koncentrere sig om deres hovedopgave.

Her er en anden fordel: Når den er parret med vores business intelligence-løsning Innomize Cockpit, giver pick-by-vision dig mulighed for at bruge de data, der genereres under plukning. 

Det unikke ved dette er den måde, det opdeler plukkeprocessen i sine individuelle dele. Den genererede information kan derefter analyseres for at afdække skjult potentiale i lageret.

Pick-by-vision / xPick løsning - understøtter manuel ordreplukning, indgående, udgående og sortering af varer, lagerstyring, sekventering og mange flere processer inden for logistik og lager.
 

Digitaliser logistikprocesser med Vision Picking

Manuelle logistikprocesser dominerer stadig i mange virksomheder. Vores lager løsning, adresserer dette kritiske link og sigter mod en rentabel brug af wearables i mange logistikprocesser:

  • Manuel ordreplukning
  • Pakning og sortering af varer
  • Sekvensering og kitting
  • Indgående og udgående varer
  • Inventar kontrol
  • Genopfyldning og bortskaffelse
     

Højere hastighed og færre fejl med Industrial Augmented Reality

xPick i kombination med SmartGlasses - giver dig mulighed for at udføre logistikprocesser håndfrit, øge din hastighed og minimere fejl. Du kan opnå dette med valgfrie komponenter, for eksempel til vægtkontrol, stregkodescanninger, lokalisering eller betjening med stemmekommando. Takket være den intuitive grafiske brugergrænseflade er brugeraccepten meget høj. xPick tilbyder dig omfattende individuelle tilpasningsmuligheder og er, bortset fra Wi-Fi, ikke afhængig af andre teknologier.
 

 

Et visuelt, brugervenligt AR-værktøj til dit lager

I kombination med smartebriller,  muliggør xPick digital præsentation af information, instruktioner og procesdokumentation. xPick er baseret på en brugergrænseflade, der er tilpasset det specifikke logistikscenarie og tillader en hurtig og fejlfri overtagelse af de nødvendige arbejdsgange hos medarbejderne. 

Ved at vise informationerne på de smartebriller har frontlinjemedarbejdere altid begge hænder fri til deres egentlige opgave.

 

Wearables og Industrial AR – en vindende kombination

Stregkode- og RFID-scannere, der kan bæres som ring eller armbånd, giver yderligere støtte til logistiske processer. I tilfælde af svært tilgængelige pluk- eller deponeringssteder tilbyder scannere en betydelig stigning i komfort og effektivitet sammenlignet med smarte brillekameraer.

Dette illustreres tydeligt af eksemplet med et lagersted, der kun er lige over jorden eller i stor højde.

 

  

  

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvad Innomize kan tilbyde jeres virksomhed.

preload spinner