Workflow system

Få let adgang til data – med et Workflow system til din processtyring er alting blevet meget nemmere og mere effektivt!

Byg dit anlæg med hjælp fra eksperter i hele verden – med Workflow systemer kan du foretage inspektioner, der er offline på fjerntliggende placeringer – uddanne dine medarbejdere og kunder – når som helst og hvor som helst samt bygge dine enheder efter et nøjagtigt WorkFlow.

   

Hvorfor et workflow system?

Workflow automatisering muliggør udskiftning af papirbaserede og manuelle processer - ved hjælp af digitale værktøjer, typisk ved hjælp af en enkelt arbejdsplatform, der integreres med eksisterende forretningssystemer og kontroller. 

De rigtige værktøjer og metoder

Det taktiske mål er at sikre, at de rigtige medarbejdere arbejder på de rigtige opgaver på det rigtige tidspunkt og har alt, hvad de har brug for - for at de kan udføre arbejdsopgaverne, når de har brug for det. Workflow automatisering betyder, at virksomheder kan standardisere arbejde, sikre at forudindstillede forretningsregler og overholdelsespolitikker overholdes samt reducere eller eliminere menneskelige fejl og afvigelser - og ikke mindst give synlighed og ansvarlighed i alle faser af den automatiserede proces.

Værdien af automation med et workflow system

I bund og grund har du brug for et automatiseringssystem til dine workflows, fordi det leverer en langt mere konsekvent positiv oplevelse for dine kunder, både eksterne og interne, når det kommer til færdige arbejdsprodukter.

Målbare resultater

Arbejdet bliver meget hurtigere, mens folk kan gøre mere med de ressourcer, de har - men også dit team og afdelingsledere kan retfærdiggøre budgettildelinger og ydeevne baseret på fakta og ikke følelser. 
" Jeg føler, at vi har travlt ," kan erstattes med, " Vi øgede produktionen med x% uden en stigning i antallet af ansatte."

  

I sidste ende har du brug for workflow-automatisering, fordi det giver dig mulighed for at skabe en konkurrencefordel i forhold til manuelt drevne konkurrenter, da du opnår ROI for workflow-automatisering ved at levere arbejde og tjenester af bedre kvalitet til et lavere prispunkt, mens du kan nyde godt af hurtigere og bedre beslutningstagning.
 

Teknologien erstatter manualer og løse papirer med vigtige noter

Kombinationen mellem workflow systemet og et par smartglasses gør, at man ikke længere har behov for besværlige papirmanualer, hvor man hele tiden skal slippe fokus fra sin opgave for at følge manualen.

Med workflow systemet følger man trin for trin guides i sine smartglasses, mens man har fokus på opgaven - dette øger kvaliteten og strukturen i enhver opgave, og samtidig får man en helt unik rapportering efter udførslen af opgaven.

Kvalitetssikring

Gennem workflow systemet samles løbende data til den efterfølgende rapportering samt til kvalitetssikring af opgaven.

De primære fordele ved et Workflow system

 • Automatisering af manuelle arbejdsgange og processer Forbedret effektivitet
 • Øget produktivitet
 • Øget nøjagtighed og reduktion i afvigelser
 • Ansvarlighed ned til det individuelle niveau
 • Reduktion i brug af antagelser / følelser og øget brug af fakta i beslutningsprocessen
 • Forøget datasikkerhed
 • Dokumentation og kvalitetstjek
 • Optag video af opbygning og implementering af anlægget
 • Se tegninger, videoer, manualer i smartglasses
 • Kompetencer vægtes ikke på samme niveau som før – med ekspert hjælp formår kunden/tekniker at færdiggøre opgaven
 • Involver dine kunder i inspektion og opbygning af anlæg
 • Med stemmenavigering forstyrres kunden/tekniker ikke med brug af papir – tale til systemet gør at dokumentation og rapporter færdig med det samme – 
 • Systemet giver overblik over brugen af tid på installation af de enkelte enheder – på denne måde kan man optimere processerne under forløbet
 • Fjernsupport er en integreret del af løsningen – fordel er at man arbejder i et og samme platform
 • Warehouse styring af enheder – f.eks reservedele med mulighed for at scanne QR-koder og stregkoder med 
 • strømline kursusudviklingsarbejdsgange mens det muliggør en samlet dokumentstyring og tværgående team-samarbejde.

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge et workflow system fra Innomize.

preload spinner