WORKFLOW: Workflow og tjeklister i en digitaliseret form

Oprettet d.

WORKFLOW: Workflow og tjeklister i en digitaliseret form

Workflow og tjeklister i en digitaliseret form – skaber synlighed og gennemsigtighed

Konstruerer og/eller producerer din virksomhed produkter uanset branche – Så kan du opnå kæmpe fordele ved at fjerne papir og manuelle processer.

Producenter leder hele tiden efter nye måder at identificere samlebåndsflaskehalse på - og efter at levere et klart revisionsspor for at opfylde lovkrav, kvalitetstjek, dokumentation m.m.

Et workflow system kan både hurtigt og nemt tages i brug - samt integreres med tablets eller smartglasses på fabriksgulvet – det hjælper med at strømline dine fremstillingsprocesser med hurtigere og mere effektiv kommunikation og uddeling af viden.

”En professionel og grundlæggende analyse af vores behov foretaget af Innomize – var årsagen til den hurtige implementering på 2 måneder”

Workflow systemet kompilerer automatisk data hurtigere og med større nøjagtighed, end hvis dine egne operatører selv skulle logge disse data.

Pilottest af din arbejdsopgave

Innomize tilbyder pilottest af workflow – både på tablets og smartglasses, vi bygger dit workflow og tjekliste, så det bliver i din verden – på den måde er det også nemmere at forholde sig til.

Bryde flaskehalse med data i realtid

Det specialbyggede datadashboard i workflow systemet indeholder et datafeed, som nemt integreres med andre systemer, der kan analysere data i realtid, så ledere er i stand til at generere timerapporterede datarapporter med et niveau af indsigt, der aldrig tidligere var muligt. Individuelle produktionslinjer let kan sammenlignes og kontrasteres for at hjælpe med at forbedre effektiviteten og dette er afgørende for at forhindre fremtidige flaskehalse i produktionen.

Revision / inspektion

En grundig revision / inspektion, der opfylder kunde- og lovgivningsmæssige behov, f.eks. ISO-producenter, som kræver en klar revisionsrapport med information om, hvem der byggede samlingen, hvornår den blev bygget og på hvilket samlebånd. Du finder hurtigt ud af, at alle disse data med et workflowsystem kan fås hurtigt og med en større nøjagtighed i forhold til data, der bliver logget manuelt.

Mål succes med det samme

Hvordan måler man effektivt succes ved implementering af workflow system? En måling kunne f.eks være: Hvor meget det ville koste at ansætte nogen til at indsamle de samme relevante data? Og til at samle og spore produktionshastigheden samt få info om hvad operatøren har bygget eller pakket? Ved at automatisere dette arbejde i realtid giver det hurtigt mere optimale resultater i forhold til, hvad man ville betale en operatør for at fuldføre det samme arbejde - plus du får oplysningerne meget hurtigere og kan handle derefter.

Flere fordele

Selv når du får nye operatører i produktionen – opnår du stadig en ensartet kvalitet af udført arbejde, da de bliver guidet igennem trin for trin – hvilket betyder, at man bl.a. reducerer fejl.

Samtidig betyder det også at du onboarder medarbejdere hurtigere og øger kompetencerne på mangeårige ansatte.

Ved at digitalisere montage, produktion og serviceprocesser med workflow system – garanteres det at operatøren altid arbejder ud fra den korrekte dokumentation. Systemet kan automatisk oprette revisionsrapporter på individuelle samlebånd og dermed kan man hurtigt finde ud af, hvor produktionsflaskehalse er - med henblik at forbedre produktivitet og effektivitetsbesparelser.

”Det er blevet meget nemmere og hurtigere at onboarde nye medarbejdere og øge kompetencen hos faste medarbejdere”

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan få fordele af at benytte et workflow system.

Læs mere

Læs mere om workflow systemer her ->