REMOTE SUPPORT: Store fordele ved AR - fjernsupport ved produktion og fremstilling

Oprettet d.

REMOTE SUPPORT: Store fordele ved AR - fjernsupport ved produktion og fremstilling

1. Hurtigere, automatiseret arbejde

Arbejde håndfrit, mens du modtager instruktioner i realtid – inspektion, service, support og træning af produktionsmedarbejdere - arbejdet øges med op til 75%, og de kan arbejde 30% hurtigere. 

2. Reduceret vedligeholdelsestid 

Mange maskiner udsættes for støv, ekstreme temperaturer og tryk, og derfor er de yderst sårbare over for forskellige problemer - ved nedbrud kan Remote Support tilbyde den hurtigste og mest effektive løsning til realtids support og samarbejde.

3. Reduceret produktions nedetid

Give produktionsfolk instruktioner i realtid via deres smartglasses - resultatet er at de hurtigt kan løse deres problemer og forhindre nedetid.

4. Nem dataadgang og analyse

AR fjernsupport fremmer samarbejde mellem eksperter og produktionsfolk, ved at give dem mulighed for at dele nødvendige data i form af billeder, PDF -filer og 3D -modeller - produktionsfolk kan få problemfri adgang til data RealTime.

5. Reducere menneskelige fejl

Den rigtige retning i realtid kan hjælpe din virksomhed med at reducere chancerne for menneskelige fejl ved håndtering eller reparation af udstyret. 

Løsning

  • Augmented reality – Innomize Remote Support app - har indbygget medie base til lagring af nødvendige oplysninger om tidligere vedligeholdelses- og reparationssessioner
  • Eksperter kan gemme nyttige data i forskellige formater som PDF, lydfiler og lignende i arkiver
  • Fjernarbejdere har problemfri adgang til data, når der opstår problemer

Resultat

  • Adgang til alle data relateret til tidligere problemer
  • Ekspert hjælp 24/7
  • Effektiv kommunikation og viden
  • Arbejd offline
  • Arbejde med hænderne frie

Du kan spare penge penge på forskellige omkostninger i din produktion og serviceopgaver ved hjælp af Remote Support – send os en mail på info@innomize.dk og få en af Innomize eksperter til at rådgive dig!

   

Eksempel på video, som du kan sende til dine kunder, som du gerne vil sælge Remote Support pakker til - vi kan også producere din helt egen video: