FJERNSUPPORT: Forbedret træning af medarbejdere Real Time

Oprettet d.

FJERNSUPPORT: Forbedret træning af medarbejdere Real Time

Der sker store ændringer i forskellige typer branche i øjeblikket – det opstår behov for nye træningsprogrammer, der kan træne og uddanne arbejdsstyrken. Eksperter fra forskellige industrier står allerede over for den hurtige fremkomst af nye teknologier, der kan øge engagement og effektivitet. En af disse teknologier er Augmented Reality (AR), som hurtigt bliver en alternativ teknologi til træningsprogrammer. Augmented Reality leverer yderst effektive løsninger, lige fra virksomhedstræning inden for områder til praktisk læring i sektorer som produktion og sundhedspleje. 

Lad os tage et skridt tættere på Augmented Reality-træning og se nærmere på de mange fordele, som denne teknologi tilbyder.

Levering af realtidsoplysninger

Ved at integrere Augmented Reality i smartbriller gør det det muligt for medarbejdere, der trænes, at modtage undervisning i realtid og samtidig øve deres vundne viden sikkert og fri hænder. Datoer og instruktioner modtaget i realtid gør det muligt at øge den uddannede og specialiserede arbejdsstyrke og eliminere behovet for at lede efter en mere kvalificeret arbejdsstyrke, samtidig med at det sparer tid og omkostninger.

Fjernsupport

Komplekse tekniske opgaver, der skal udføres af service folk i marken, kan være usædvanlige og uforståelige, i øjeblikket er det mest nødvendigt med forbindelse til en ekstern supportekspert. Fjernstøtten, der er blevet muliggjort gennem Augmented Reality, tillader deling af filer som pdf, billeder og 3D-objekter og yder et stort bidrag til at berige dette fjerne samarbejde. Fjernstøtte er baseret på "Se hvad jeg ser" -princippet, og det er det, der gør det muligt at have en mere uddannet og dygtig arbejdsstyrke.

Ny medarbejder ombord

Augmented Reality er nødvendigvis ikke kun til  at træne den nuværende arbejdsstyrke. Også nye medarbejdere gennem denne teknologi har mulighed for at modtage al den specifikke information, der er nødvendig for at udføre nye opgaver. Det gør det muligt at fremskynde tilpasningsprocesen til det nye arbejdsmiljø og opgaver.

Sammenfattende er Augmented Reality en glimrende mulighed for at forbedre uddannelsen og specialiseringen af arbejdsstyrken, selv i store grupper. Innomize Remote Live Video -  leverer allerede platforme,  til træning af store grupper og tilbyder unikke muligheder for at engagere arbejdsstyrken med digital information.

Tilfør gæsteundervisere, hav eksperter klar til at svare på udfordrende spørgsmål – optag video og tag billeder undervejs, som sendes til kursisterne, chat funktionen under selve forløbet – giver mulighed for at stille spørgsmål og svare undervejs.

Forbedret træningsoplevelse

Træning med Innomize Remote Live Video -  forbedrer mulighederne for en korrekt læring og giver forbedret træningsoplevelser -  med Innomize Remote Live Video,  kan du give dine medarbejdere et sikkert læringsmiljø, hvor de kan tage risici uden at påvirke kunder eller forretningen.