EPSON smartglasses

preload spinner

Epson smartglasses har en billedkvalitet helt i top

Epson smartglasses er helt unikke pga. deres fantastiske billedkvalitet: Si-OLED-teknologi og fuld HD 1080p-display.

Det store visningsområde svar til at se en 120" skærm fra 5 meters afstand, og alt det oplever du med dine Epson smartbriller.  Du får en fantastisk farvegengivelse og en meget skarp oplevelse af billederne i dine Epson smartglasses!

Alle Epson Moverio enhederne er udstyret med en Touch pad remote, så man nemt kan navigere rundt i sine Epson smartglasses.

Epson smartglasses er et handsfree værktøj

Epsons smartglasses kan give medrivende oplevelser, samtidig med at brugeren bevarer sin situationsfornemmelse, hvilket er af virkelig stor betydning, når man anvender smartglasses til arbejdsopgaver. Måske står man i en produktion, nær farlige maskiner eller bevæger sig op og ned af trapper. I disse og mange andre situationer er det altid vigtigt at tænke på sikkerheden, og der kommer bl.a. Epson smartglasses til deres ret. Med brillerne kan man arbejde handsfree, og eftersom man stadig har frit udsyn, så bevarer man kontakten til sin omverden, og er dermed mere opmærksom på eventuelle faresituationer.

Farveoplevelsen i Epson smartglasses

Når vi kommer til farveoplevelsen i Epson smartglasses, så betyder de livlige farver og den høje kontrast, at 2D- og 3D-gengivelser fremstår naturtro med gennemsigtig effekt - præcis som når du kører en bil, hvor instrumentbrættet befinder sig i forruden som et gennesigtigt lag. De intelligente  Epson smartbriller omfatter Moverios intelligente styreenhed, der anvender Android for tilpasset softwareintegration.

Epson Moverio smartglasses: BT-40 & BT-40S

i 2021 har Epson introduceret to helt nye modeller af smartglasses nemlig: BT-40 og BT-40S. Hvor først nævnte model BT-40 skal anvendes sammen med en Android smartphone, så følger der en fantastisk remote med til BT-40S. Den nye inteligente Moverio styrenehed er designet til Moverio smart glasses og er både den perfekte udviklingsplatform og controller til digitale og Augmented Reality (AR) applikationer.