Video live support system

SightCall live video giver dine teknikere og servicefolk mulighed for hurtig support fra en mere erfaren tekniker via effektiv video support

Det perfekte support værktøj til dine teknikere og servicefolk i marken

Servicefolk er ikke længere alene på stedet - med et tryk på deres telefon kan de modtage ekstern ekspertise og vejledning. Når din servicemedarbejder ikke kan færdiggøre eller fuldføre en reparation, så kan han/hun hurtigt og nemt med Sight Call få hjælp fra den helt rigtige ekspert.

Hurtig og effektiv service - med store besparelser på kørsel

Fjernbetjening af live video – betyder hurtigere service til kunden! Der spares tid og kørsel ved at serviceteknikeren ikke skal tilbage på kontoret for at få hjælp, ligesom det heller ikke er nødvendigt at der sendes en ekstra servicemedarbejder afsted.

Nemt at dele video

Serviceteknikeren deler en nu og her video med ekspert hjælp fra kontoret – som hjælper med at finde frem til den rigtige løsning.

Det betyder nu, at kunden får udført sin service uanset kompetencerne hos serviceteknikeren – serviceteknikeren kan tage snapshots, zoome ind på problemet og eksperten på kontoret kan guide og supportere serviceteknikeren.

Brug SightCall systemet til dokumentation og hurtig support

Med SightCall adgang – har du nu mulighed for at fremvise billeder og video direkte fra arbejdsstedet og til dit kontor – Ideelt til forsikringskrav, inspektioner, oplæring, reparationer, entreprenørstyring, farlige miljøer, rapportering af ulykker og support.

SightCall kan også brugs til support direkte til dine kunder

Din kunde behøver ikke længere at vente på servicebesøg. I mange tilfælde vil du kunne guide kunden ved hjælp af SightCall, så kunden selv (med din eksperthjælp) kan løse problemet. Den hurtige og professionelle hjælp vil øge kundens tilfredshed og loyalitet - samtidig med at der spares unødig kørsel, hvilket både giver en økonomisk gevinst og en markant hurtigere service.

    

Vær en del af den næste revolution – med SightCall transformerer vi din måde at arbejde med live videoer på.

   

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge SightCall live support.

SightCall live support til field service tekniker hos kunde

 

SightCall field service support med 2 eksperter

 

SightCall giver uendelig mange muligheder for live video support