ACADEMY: Innomize Academy Træningscenter

Oprettet d.

ACADEMY: Innomize Academy Træningscenter

ACADEMY: Innomize Academy Træningscenter

Vi tror på at dele værdifuld viden - og i samarbejde med vores kunder og distributører, kan vi arbejde hen imod en mere bæredygtig fremtid. Innomize Academy Træningscenter råder over træningsfaciliteter og tilbyder adskillige kurser.  

Mere end 200 virksomheder draget nytte af Innomize Academy – vi tilbyder kurser, der styrker viden hos fieldservice operatør, vi afholder workshops, hvor vores kunder arbejder med den sidste nye teknologi samt teambuilding kurser.

Vi tilbyder mange forskellige typer kurser lige fra introduktionskurser, avanceret uddannelse, serviceuddannelse og praktiske hands-on kurser, service- og produkttræning. Alle kurser er med en hands-on og proaktiv tilgang i form af praktiske opgaver, der understøtter teorien og dermed på en spændende måde giver vi dig viden, der fører til ny indsigt og brugbare færdigheder. 

Begynd at træne de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt

Virksomheder har et presserende behov for at uddanne de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt – vi kan tilbyde både fysiske kurser og online kurser, alt efter hvad dit behov er – vi tilbyder kurser til enkeltpersoner samt til mindre eller større grupper.

Hvordan?

Alle kurser, workshops, teambuilding events mm. understøttes af vores digitale løsninger eller omvendt

Vi tænker innovativt med fokus på designstrategi, former brugercentrerede tjenester, og vi kickstarter projekter samt coacher teams for at stimulere innovation og løse problemer. 

Vi driver innovation, der gør verden sundere, sikrere, smartere og mere bæredygtig!

Vil du vide mere?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan komme i gang med kurser hos Innomize Academy.