REALWEAR: RealWear bruger eget produkt til CO2 besparelser og nedsatte omkostninger

Oprettet d.

REALWEAR: RealWear bruger eget produkt til CO2 besparelser og nedsatte omkostninger

RealWear har opnået fremragende succes ved implementeringen af deres topprodukt, RealWear Navigator® 520, på tværs af virksomhedens globale forsyningskæde

Virksomheden har forbedret sin forretningsmæssige bundlinje markant ved at begrænse unødvendige internationale rejser. Budgetterede rejseomkostninger som flybilletter, hotelophold, lejebiler og måltider er væsentligt reduceret, hvilket fører til årlige besparelser på 67.500 USD. Elimineringen af produktivitetsineffektivitet på grund af rejseforsinkelser og tidszonejusteringer har også resulteret i en samlet produktivitetsbesparelse på 63 dage. Denne reduktion i flyrejser har også ført til en målbar reduktion af 41.143 kg CO2-udledning, hvilket støtter virksomhedens bæredygtighedsmål.

Implementeringen med deres smartglasses har haft god indflydelse på deres forsyningskædepartnere i form af at udføre opgaver med maksimal sikkerhed, effektivitet samt præcision. De stemmestyrede smartglasses giver arbejdere mulighed for at få information og ekspertise i real-time, udføre audits samt give virtuelle rundture på fabrikken samtidig med, at de har hænderne fri og kan fastholde et uhindret udsyn til opgaven.

Mikroskærmen, som er placeret lige under synsfeltet, giver en forbedret sikkerhedsoplevelse, og ligner en 10-tommers skærm i armlængde. Dette bidrager til efffektiv og mere sikker arbejdsoplevelse for arbejderen

Pressemeddelelse

Læs RealWear’s pressemeddelse her >

Vil du vide mere?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge RealWear’s smartglasses i jeres forsyningskæde og dermed bl.a. få store CO2 besparelser.