PRESSEMEDDELELSE fra RealWear ang. DanBred lancering

Oprettet d.

PRESSEMEDDELELSE fra RealWear ang. DanBred lancering

Bioteknologifirmaet DanBred avler succes med RealWear Assisted Reality Wearables

Assisted Reality-implementering gør DanBred i stand til at samarbejde virtuelt uden at gå på kompromis med biosikkerhed og sundhed på bedriften samt spare rejsetid og CO2 udledning

15. november 2022 – London, Storbritannien – I dag annoncerede RealWear, verdens førende udbyder af assisted reality-løsninger til frontline industriarbejdere, at DanBred, en global bioteknologivirksomhed med base i Ballerup, Danmark, har implementeret RealWear assisted reality wearables til fjerninspektionen af svinebesætninger. Teknologi-implementeringen hjælper DanBred med at opfylde strenge biosikkerhedskrav, samtidig med at den reducerer mængden af rejser, der udføres af dets medarbejdere og kunder, og bidrager dermed til at sænke CO2-udledningen. Siden implementeringen af RealWear-enheder har DanBreds kunder allerede oplevet tidsbesparelser på op til flere dage inklusive karantænetiden for et gårdbesøg, og dets medarbejdere sparer omkring 12-48 timer pr. gårdbesøg.

DanBred er en af verdens førende internationale svineavlsvirksomheder. Det har cirka 140 ansatte i Danmark og dets datterselskaber, derudover er et netværk af partnere med til at sikre aktiviteter i mere end 40 lande globalt. Virksomheden giver sine kunder en komplet forsyningskæde, inklusive genetik i verdensklasse og omfattende serviceløsninger for at sikre et bæredygtigt, højt investeringsafkast for svineproducenter verden over.

Hvorfor biosikkerhed i svineavl betyder noget

DanBred har leverandørgårde i hele Danmark, hvor der er strenge biosikkerhedsforanstaltninger - såsom karantæne for besøgende - på plads. Mennesker er blandt de største risikofaktorer, når det kommer til sundhed på gården. Medarbejdere eller besøgende kan utilsigtet bringe uønskede bakterier og vira ind i besætningen, hvorfor strenge eksterne såvel som interne biosikkerhedsforanstaltninger er afgørende.

Introduktion af sygdom vil i bedste fald føre til økonomiske tab på grund af tabt produktionseffektivitet og øgede medicinomkostninger, i værste fald kan sygdommen føre til en udryddelse af hele besætningen.

DanBred ser løsningen som deres nye agile værktøj

For yderligere at øge overensstemmelsen med disse foranstaltninger, så DanBred på sikre bærbare løsninger, der ville gøre det muligt for det at give kunderne virtuel adgang til en gård, hvilket ville minimere behovet for kunder til at besøge ansigt-til-ansigt og dermed dramatisk reducere risikoen for sygdomsoverførsel fra mennesker til dyr. DanBreds datterselskaber og partnere køber enhederne og sender dem til key account kunders besætninger.

På den måde kan kunderne vise dyrene virtuelt og i realtid, så dyrenes status kan evalueres af DanBred. Teknologien vil også blive brugt til teknisk support og eventuelle klagesager, takket være muligheden for straks at se dyrene og omgivelserne.

I en kommentar til udrulningen siger Søren S. Thuesen, Head of Solutions & Supply Management fra DanBred: "Hvis der er et problem i en stald, kan DanBred være der med det samme uden at skulle rejse, hvilket sparer en del tid. Dette hjælper os med at være mere agile ud fra det perspektiv, samtidig med at vi forsikrer vores kunder om, at vi kan komme dem til hjælp meget hurtigt.”

DanBred har også et team af tekniske service- og løsningsansvarlige, primært baseret i Danmark, som tager sig af kunderne. Ved at bruge RealWear kan DanBred nu træne sine kunder på afstand. På grund af den store succes med RealWear indtil videre, planlægger DanBred også at foretage selekteringer af svin i fremtiden.

I samarbejde med RealWear-partneren Innomize, en dansk specialist i at udvikle nye innovative serviceløsninger til sine kunder, valgte DanBred RealWears HMT-1 hovedmonterede enheder, der kører remote support software – Remote eye fra teknologileverandøren Wideum. Wideums Remote eye er en håndfri, cloud-baseret, skærmdelingsløsning. Ifølge DanBred var hovedfaktoren ved valget af RealWears løsning, at den var klar til brug ud af boksen og er perfekt egnet til de støvede og støjende forhold, der opleves i besætningerne. RealWears støvtætte og håndfri robuste design, kombineret med aktive støjreducerende mikrofoner, var vitale funktioner, der påvirkede beslutningen om at vælge RealWear-enhederne, ligesom det var det faktum, at enhederne også er meget nemme at rengøre. Derudover kan enhedens stropper skiftes hver gang enheden bæres, hvilket er en meget vigtig overvejelse af hygiejneformål.

DanBred ser industrien ændre sig med de nye muligheder

DanBred ser den bredere branche ændre sig som et resultat af wearable assisted reality og forventer flere brugere af denne teknologi i fremtiden. ”Biosikkerhed og sundhed er afgørende for professionel og rentabel svineproduktion. Vi har et globalt anerkendt sundhedssystem, og som følge heraf er der meget få svinesygdomme i Danmark. Derfor er det vigtigt, at disse niveauer opretholdes med stramme biosikkerhedsforanstaltninger. Fordi vi overholder så høje niveauer af biosecurity, kan vi eksportere til næsten alle lande fra Danmark,” tilføjer Thuesen.

“DanBred er en af de første i sin branche til at tage assisteret virkelighed i brug. Teknologien giver dem en enorm fordel, hvor de til enhver tid kan være til stede for deres kunder, hvilket reducerer CO2 udledning og risikoen for sygdomsspredning,” siger Jon Arnold, Vice President for EMEA, RealWear Inc.

Om RealWear

RealWear® er verdens førende udbyder af bærbare løsninger med assisteret virkelighed, der engagerer, styrker og løfter den moderne frontlinje industriarbejder til at udføre arbejdsopgaver mere sikkert og med øget effektivitet og præcision. RealWear giver disse medarbejdere adgang i realtid til information og ekspertise, mens de holder deres hænder og synsfelt fri til arbejdet. RealWear er gennemprøvet hos kunder i verdensklasse, herunder Shell, Goodyear, Mars, Colgate-Palmolive og BMW, som bruger det til at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen og samtidig levere en hidtil uset ROI.

RealWear har hovedkontor i Vancouver, Washington i USA, med lokale kontorer i Storbritannien, Singapore, Tyskland, Australien, Holland og Japan samt et nyt kundeoplevelsescenter i Dubai. RealWears nummer et-position blev yderligere styrket med tredobbelt (3X) vækst fra år til år i 2020. Virksomheden har sendt bærbare enheder til mere end 5.000 unikke virksomhedskunder på verdensplan inden for en række industrier, herunder energi, fremstilling, mad og drikke, Automotive og telekommunikation.

For mere information, besøg www.realwear.com 

Om DanBred

DanBred P/S er en af verdens førende internationale svineavlsvirksomheder. Vi sigter efter at være den foretrukne leverandør af genetiske produkter og serviceløsninger til kommercielle svineproducenter verden over ved at levere overlegen værdi, der opfylder vores kunders behov bedre end alle andre alternativer. I mere end 120 år har vi udviklet vores avlsprogram, og som følge heraf repræsenterer DanBred de mest produktive avlsdyr i verden. Oven i det tilbyder vi en række serviceløsninger og tekniske udvidelser for at hjælpe vores kunder med at få den fulde værdi af vores genetik i verdensklasse. DanBred P/S er ejet af Landbrug og Fødevarer, Danish Agro og Holdingselskabet DBI A/S. Din forretning. Vores DNA. Det handler om generne – og vores bliver fortsat forbedret! 

For mere information, besøg https://danbred.com/ 

Om Innomize

Innomize er eksperter i innovative løsninger, der kan løfte service, salg og support i enhver virksomhed. Erfarne mennesker kombineret med innovation, 4.0 teknologi og smart briller kan give løsninger og nye måder at arbejde på. Gennem workshops og sparring er Innomize med til at udvikle områderne til gavn for både virksomhederne og deres netværk både på lokalt og i udlandet.

For mere information, besøg www.innomize.dk 

Download

Hent pressemeddelse som pdf-fil på dansk >

Hent pressemeddelse som pdf-fil på engelsk >

Foto