Sikkerhedsteknologi som forvandler arbejdsopgaver i marken

Oprettet d.

Sikkerhedsteknologi som forvandler arbejdsopgaver i marken

Efterhånden som industrisektoren udvikler sig med sin drivkraft ved at indføre Industri 4.0 løsninger og digital transformation, er det nødvendige sikkerhedsudstyr til en moderne frontlinjemedarbejder nu blevet en vigtig faktor.

PPE er den nye sikkerhedsstandard og som er vigtig for de virksomheder der hver dag arbejder med mulighed for personskader.

Påkrævet personlige værnemidler i industrielle omgivelser kan omfatte støvler med stål, høreværn, arbejdshandsker, øjenbeskyttelse og sikkerhedshjelme.

Dette er nogle af de grundlæggende værktøjer, som frontlinjemedarbejdere bærer for at beskytte sig selv mod skader og forblive i overensstemmelse med gældende sikkerhedsregler.


Undersøgelser viser vigtigheden at disse gennemprøvede sikkerhedsforanstaltninger. For eksempel kan hele 70,9 % af hånd- og armskader potentielt forebygges med det rigtige PPE (personlig beskyttelse).

Kort sagt kan PPE forebygge skader og redde liv

Moderne sikkerhedsbeklædning er en krydsning mellem PPE og banebrydende teknologi - ud over dets sikkerhedsfordele sparer det virksomheder tid og penge, mens det engagerer, styrker og løfter frontlinjemedarbejderen på helt nye måder. Dette er især vigtigt netop nu, hvor det kan være svært at skaffe den helt kvalificerede arbejdskraft.

Det nye sikkerhedsudstyr er: Sikkerhedsteknik

Den fjerde industrielle revolution, Industry 4.0, er endelig indført - takket være konvergensen af teknologien (IIoT, XR, AI, AR) som fik et boost pga. rejserestriktioner fra COVID-19.

Den moderne, tilsluttede frontlinjemedarbejder har nu adgang til håndfri Assisted Reality - enheder. XR/AR løsninger - er begyndt at blive indført i den fysiske verden til frontlinjemedarbejdere i stor stil.

Disse robuste digitale værktøjer kan øjeblikkeligt forbinde folk til deres teams via håndfri stemmestyrede enheder. De giver adgang til realtidsdata, tager håndfri billeder eller videoer og meget mere – og så giver de adgang til eksperter og informationer Real Time.


Med andre ord er fortidens det traditionelle arbejdstøj, såsom sikkerhedshjelme og handsker, skabt primært for at forebygge skader og mindske risikoen for uheld og skader.

Nutidens nye standards arbejdstøj, øger sikkerheden og øger produktiviteten

Her er et par eksempler af standard sikkerhedsudstyr og deres "smarte" forbedringer:

Høreværn

Hvad det har været

På grund af højlydt værktøj og maskiner, der ofte er normen på arbejdspladser, er ørepropper eller høreværn afgørende for at beskytte arbejdernes ører mod permanente høreskader.

Hvor er det på vej hen

Pro Buds (trådløse earbuds) som tillader høreværn i øret til egensikre zoner, mens du stadig hører fjernsamarbejde videoopkald eller styrer enheden med din stemme.

Tilføjelse af assisteret virkelighed: stemmestyrede enheder såsom RealWear Navigator™ 500  bærbare enheder som har en høj ydeevne selv i ekstremt støjende omgivelser og miljø

Sikkerhedshandsker

Hvad det har været

At have begge hænder dækket og beskyttet er vigtigt, fordi en arbejder kan røre en bevægelig del, noget skarpt, varmt, tungt eller rustent på ethvert givet tidspunkt. Disse farer kan forårsage forbrændinger, snitsår, absorption af kemiske stoffer eller endda elektrisk stød.

Hvor er det på vej hen

Innomize/RealWear - kunden, Honeywell , udstyrer deres medarbejdere med 'tilsluttede' elektriske sikkerhedshandsker. Denne indlejrede sporingsteknologi sikrer, at deres el-arbejdere har de rigtige certificerede handsker, der beskytter dem, hvis de griber en højspændingsledning. Samtidig hjælper de også hjælpeprogrammer med at forbedre effektiviteten gennem mere enkle og hurtigere registreringsstyring, lagerstyring og prognoseevne.

Tilføjelse af assisteret virkelighed: Ved brug af en håndholdt enhed, såsom en mobiltelefon eller tablet - kan det til tider være svært og besværligt at bladre gennem et papirdokument, det kræver man tager arbejdshandsken af, hvilket kan føre til en af ovennævnte farer. Med en stemmestyret enhed som er en hovedmonteret enhed fra f.eks RealWear en klogere måde at tænke sikkerhed ind over for sine frontlinjemedarbejder – under arbejdsopgaven har man hænderne fri og beholder handskerne på så de er frie til at arbejde og effektivisere arbejdsprocessen.

Arbejdsstøvler

Hvad det har været

Stål i tå arbejdsstøvler beskytter frontlinjemedarbejder fødder mod faldende genstande, forhindrer udskridning og fald og forhindrer skarpe genstande i at trænge igennem foden. For optimal beskyttelse bør de have skridsikre såler og ståltå. Det kan reducere risikoen for en amputeret tå eller det der er værre.

Hvor er det på vej hen

Arbejdsstøvler vil gå den ekstra mil for at holde frontlinjemedarbejder sikre. SmartBoots fra SolePower er i stand til at registrere tryk for at forhindre fald eller små stød og kan automatisk ringe efter hjælp og rapportere arbejderens nøjagtige placering.

ilføjelse i assisteret virkelighed: Når du søger efter en hovedbåret enhed, skal du finde en med en bevægelig skærm på enheden (til at vippe op, når det ikke mere er nødvendigt) fastgjort til frontlinjemedarbejder

Ure

Hvad det har været

Et vand- og støvtæt ur er nyttigt for en frontlinjemedarbejder til at holde styr på tiden på deres vagt og komme til tiden til specifikke projekter.

Hvor er det på vej hen

Smartwatches, såsom FitBit, er blevet almindelige for folk at bære i hverdagen. Nu kan moderne arbejdere bruge et bærbart ur til at overvåge deres vitale tegn som hjertefrekvens og skridtantal og unormale hjerterytmer eller iltmætning i blodet for at få øje på åndedrætsbesvær. Fald er en væsentlig årsag til skader på en arbejdsplads, og et smartwatch kan med det samme kontakte beredskabspersonale for at fremskynde responstiden. Derudover kan armbånd som Moodbeam spore arbejdernes mentale helbred i løbet af dagen og rapportere det til deres ledere.

Øjenbeskyttelse

Hvad det har været

Øjne kan være udsat for kemiske elementer, materialeskår, flyvende genstande, støv, regn, ildgnister osv. Det er vigtigt at beskytte frontlinjemedarbejdernes syn. Beskyttelsesbriller, sikkerhedsbriller bør omhyggeligt rengøres og desinficeres efter hver brug.

Hvor er det nu

Tilføjelse af assisteret virkelighed: Når man bære enheder på hovedet, såsom RealWear Navigator™ 500, som er de eneste industrielle smartbriller og som er specialbygget og kompatibele med PPE sikkerhedsbriller. 

Sikkerheds hjelme

Hvad det har været

Bevægelige genstande, faldende værktøj, nærlys og mange andre farer er almindelige på arbejdspladser, hvilket gør en sikkerheds hjelm til et vigtigt PPE.

Hvor er det på vej hen

Man skulle tro, at smarte sikkerhedshjelme, er fremtiden - men de er tunge, overophedede og er ikke kompatible globalt eller på specifikke arbejdspladser. Det er her assisterede virkeligheds løsninger virkelig kommer til sin ret. I stedet for at holde en telefon eller tablet i hænderne, kan du finde en hovedmonteret Assisted Reality-enhed som RealWear Navigator™ 500, der clipses fast på din standardudgave. Du frigør dine hænder og beholder dine handsker på i stedet for at tage handskerne af for at bruge en berøringsskærm og miste balancen - det er en no-brainer.

ATEX zoner

Det er afgørende for mange brancher indenfor industrien, at bruge Klasse 1 Division 1 og ATEX & IECEx Zone 1 i certificerede enheder. Dette betyder, at elektronikken ikke udgør nogen antændelsesrisiko ved normale rutineoperationer, hvor der findes potentielt eksplosive atmosfærer. RealWear HMT-1Z1 ® -modellen er kompatibel til disse miljøer, inklusive service af elbilbatterier. Den kan også bruges i våde, mudrede og larmende industrielle miljøer ligesom RealWear Navigator™ 500.

Skal standard PPE omfatte sikkerhedsteknologi?

Alt det sikkerhedsbeklædning, der er anført ovenfor, bliver mere og mere almindeligt for at forblive produktive og for at fastholde dine frontlinjemedarbejdere, som er blevet ekstremt kyndige med digitale værktøjer, og forventer det for at forblive engageret i dine frontlinjeoperationer.

Sammenlignet med alternativer som mobiltelefoner eller tablets -  er RealWear smartbriller 4 gange mindre tilbøjelige til at fejle, du opnår 70 % lavere omkostninger end ikke-robuste smartphones og 44 % lavere omkostninger end de samlede omkostninger ved ejerskab af en robust håndholdt computer.

Alle nedenstående funktioner er kun mulige på RealWear-familien af assisted reality-produkter med den rigtige software fra Innomize:

 • Fjernekspertvejledning
  Det forbinder den globale arbejdsstyrke og gør det muligt for frontlinjemedarbejdere at få assistance fra en ekspert eksternt til at løse ethvert komplekst problem. Lær mere
 • Digital arbejdsgang
  Driftsfejl reduceres med trinvise visuelle instruktioner, tjeklister og dataindtastning på farten. 
 • Visual Assist
  Håndfri bekræftelse og visuel dokumentation med et high-definition kamera til at tage billeder og videoer af svært tilgængelige steder. 
 • Industrielle IoT-data (IIOT)
  Medarbejdere får realtidsdata, som de har brug for, når de betjener, inspicerer eller vedligeholder udstyr.
 • Dokument Navigator
  Mere produktivitet og sikkerhed ved at se tekniske manualer og tegninger eller dokumenter med øjnene- håndfri enheder forbedre produktiviteten og sikkerheden. 

Ovenstående kan spare en virksomhed enorme mængder af penge, lige fra at bruge fjernsamarbejde til at løse et problem på få minutter sammenlignet med timer eller endda dage til drastisk at skære ned på medarbejdernes rejseudgifter - takket være Innomize Remote Eye visuel assistance løsninger.

Vores kunder har fundet ud af, at træningstiden bliver skåret ned med op til 50 %, skadesvurderingstiden bliver reduceret med 3-6 timer, og datanøjagtigheden blev forbedret med 50 %.

"Ved at bruge RealWear bærbare tablet-enheder kan vi halvere vores rejseomkostninger og samtidig opnå effektivitet, da vores medarbejdere ikke længere skal vente hele dagen på en bestemt opgave eller for at få adgang til opgaveinformationer og data."
Honeywell

"Efter at have evalueret andre bærbare enheder, viste RealWear og Remote Eye, sig som den bedste mulighed for at understøtte vores løbende forpligtelse til autonom vedligeholdelse og holde vores førstelinjeteams sikre og produktive." 
Peter Christiansen

RealWear Navigator 500

Du kan læse mere om de nye RealWear Navigator smartbriller lige her >

Vil du videre?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk,
hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge RealWear smartbriller og andet teknologisk sikkerhedsudstyr i jeres virksomhed..