Onlinemagasiner

Online & trykte magasiner –  med et online magasin får du et dynamisk marketing værktøj – her får du mulighed for at samle dit budskab et sted og på en spændende måde.

På billeder, annoncer etc. kan du linke fra den ene side til den anden – det gør det mere dynamisk end normalt.

For at fastholde kunderne, kan du lave en direkte link indkøbs knap ud for et givent produkt eller ydelse og fortælle meget mere om det ønskede produkt nu og her.

Underhold læserne med video og lyd – på denne måde får du læserne til at blive længere på dit medie og skab en nu og her stemning som passer ind i dit budskab.

Online & trykte magasiner eller kataloger kan indekseres af søgemaskiner og dermed skaber du en øget trafik til dit web-site – du kan med bagved liggende værktøjer måle trafikken af læsere, hvilke sider kigger de på – på denne måde får du kendskab til hvad der er inteerssant for dine kunder at bruge tid på.

Med et online magasin viser du at du tænker på miljøet – du kan trykke og printe magasinet efter behov og kan redigere nu og her hvis der er behov for det – online magasinet som vi tilbyder, er selvfølgelig klar til alle mobile platforme.

Et online magasin kan du trykke efter behov og er derfor også mere økonomisk attraktivt – lad os fortælle dig om vores erfaring og vise dig hvad vores andre kunder gør.

Vi vil meget gerne have et uforpligtende møde med dig omkring Online & trykte magasiner – her vil en designer og en udvikler deltage, så alle spørgsmål kan blive besvaret med det samme.

Ring gerne på 40 86 34 00