Webshop

Ønsker du at sælge online? Så har vi den perfekte webshop løsning til dig!

Leder du efter et kreativt web-design firma – hos Innomize er vi specialiserede indefor e-handel, både til B2C og B2B markedet.

Med en webshop fra Innomize, er du sikker på at komme i toppen af søgemaskinerne – der er ingen begrænsninger af pladsen og selvfølgelig kan du integrere med alle andre systemer, såsom økonomisystemer, lagersystemer m.m.

SEO fundamentet er på plads – bruger venligheden er en vigtig del af webshoppen, derfor er det også vigtigt at du taler med vores specialister på området.

Du kan altid udbygge webshop løsningen alt efter behov, lad os sammen til at starte med lave en analyse om dit kunde grundlag og ud fra det designer og bygger vi webshop løsningen.

Tilfør flere moduler – til at starte med er der f.eks. søge funktion, billed database, Google analytics.

Webshoppen skal se godt ud og være nem at navigere i

Imponer dine kunder med et flot design og en løsning i responsivt design, der tilretter sig automatisk efter mobile platforme.

Udseendet og fornemmelsen af din online butik har en stor indvirkning i hvordan du kommunikere dit brand eller dine ydelser og produkter – det har stor betydning om kunder vil købe eller ej.

En præsentation af produkter skal være overskuelig og designet ser godt ud og så skal siden være spændende –  det er vigtigt at du læner dig op af Innomize´s specialister omkring netop disse områder.

Alle vores løsninger er i responsivt design, så løsningen kan ses på alle mobile enheder.

Vi følger dig hele vejen dvs. at når du har fået din webshop, så skal du også findes på nettet – SEO, AdWords specialister kan vi hjælpe dig med – vi udarbejder online annoncer for dig og selvfølgelig giver det god mening at bygget dit eget Social medie univers op omkring din webshop.