Webdesign & udvikling

Webdesign er ikke bare et design - vores team af designere har stor ekspertise i specialt designet og professionelle web-sites - vi leverer kreativt design, som passer lige netop til dit brand og din virksomhed.

Innovation, kvalitet og personlighed!

Det er hvad dit web-site skal signalere overfor  besøgende på dit web-site.

Fra start involverer vi vores omfattende team af dygtige designere, grafiske kunstnere, webudviklere og programmører – det er vigtigt at vi får alle detaljer med og at alle har de samme mål og visioner for opgaven der skal leveres.

Vi leverer hurtigt og effektivt  – hvis du har spørgsmål eller har nogle detaljer som du ønsker at få udført taler du med den projekt ansvarlige (designeren) – designeren vil fra start tage højde for Google / SEO som er en vigtig del i designet.

Når en potentiel kunde besøger dit website har du fra 3-10 sekunder til at fange deres opmærksomhed, før de går tilbage for at lede efter en ny.

Du har brug for et dynamisk og fængslende design til at tiltrække dine kunder og for at holde på dem! – det er her vi kommer ind, vores team af professionelle designere vil give dig en hjemmeside der både er nem at bruge og visuelt tillokkende.

Sådan kommer vi i gang!

Sammen går vi din virksomhed igennem – hvad skal den vise ud af til, vi designer en løsning som er skræddersyet lige netop til dig.

Du kommer med ønsker og krav og vores grafiker skal nok sørge for at rådgive i den bedste retning.

Sørg for at tekster er udarbejdet på den rigtige måde – sørg for at få nogle billeder der fanger, kan du ikke selv så spørg Innomize vi har helt sikkert en ekspert på området.