Servitization

Servitization kan styrke din virksomheds konkurrenceevne - det sker ved at knytte service til dine eksisterende produkter

Servitization handler dermed ikke blot om at levere fysiske produkter - Servitization er en mulighed for at sælge samlede serviceløsninger som er skræddersyet til kundernes behov.

Servitization handler om, at fremstillingsvirksomheder og handelsvirksomheder udvikler en forretningsmodel, som skaber værdi i form af serviceydelser af det eksisterende produkter. 

Større kundeloyalitet

Med Servitization i produktionen får i mulighed for en større markedsandel og en langt større kundeloyalitet, som produktionsvirksomhed får du mulighed for med nye innovative serviceydelser at differentiere virksomhedens produkter. 

Udviklingsmulighederne

Flere virksomheder som har implementeret servitization har skabt en god forretning ud af det - blot mangler man mere viden og redskaber til at realisere de udviklingsmuligheder, der ligger i servitization.

Innomizes´s konsulenter arbejder med forskellige virksomheder indenfor flere forskellige brancher og segmenter og har erfaring med over 100 virksomheder.

Mere information?

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 86 34 00 eller på mail info@innomize.dk hvis du vil høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge servitization.

preload spinner