IOT: Overvåg maskiner og industriudstyr - få en status nu og her

Oprettet d.

IOT: Overvåg maskiner og industriudstyr - få en status nu og her

Overvåg maskiner og industriudstyr - få en status nu og her - også fra dit hjemmekontor, og reager straks på problemer!

På grund af kontaktbegrænsninger er mange produktionsvirksomheder i øjeblikket ikke i stand til at placere hele deres arbejdsstyrke på virksomhedsstedet. Nogle af medarbejderne arbejder hjemmefra.

Men hvordan skal virksomheder overvåge deres produktionskritiske maskiner og systemer problemfrit under disse omstændigheder og gribe ind på kort varsel i tilfælde af fejl?

Vi hjælper dig med vores startpakke til fjernovervågning af maskiner og anlæg.

Fjernovervågning af maskiner og anlæg

Med startpakkerne til overvågning og fjerndiagnose af maskiner kan du nemt holde øje med dine produktionsfaciliteter - også hjemmefra. Ved hjælp af eksisterende hardware fra innomize og vores partnere kan de første trin implementeres inden for et par uger.

Maskinovervågning som software-as-a-service (SaaS)

Løsningen er baseret på den gennemprøvede  Cloud of Things , vores fleksible platform for Internet of Things (IoT) applikationer i alle brancher. Dette giver dig mulighed for eksternt at styre og kontrollere dine netværksenheder og maskiner. Fjernovervågning er tilgængelig som Software-as-a-Service (SaaS) - lige ud af boksen, intet behov for programmering og installation. Tilslut blot dine enheder, konfigurer individuelle dashboards og kom i gang med dit IoT-projekt.

Sensordata og analyser via webportalen

IoT - Tingenes Cloud indsamler sensordataene på dine netværksmaskiner for dig i realtid og evaluerer dem. I din personlige webportal har du altid et overblik over et stort antal måleværdier som tryk, hastighed, temperatur og position. Derudover er omfattende analyseværktøjer tilgængelige. På denne måde sikrer og forbedrer du effektiviteten af dine systemer og processer, reducerer nedetid og reducerer omkostninger gennem forudsigelig vedligeholdelse.

Omkostningseffektiv, intuitiv og sikker

Vores software-as-a-Service fra skyen eliminerer behovet for proprietære investeringer. Den simpelt designet portalgrænseflade med forudkonfigurerede widgets som er intuitiv at bruge. Platformen leveres som standard med de mest almindelige industriprotokoller.

Kommunikation og datalagring finder sted i henhold til retningslinjer for databeskyttelse "Made in Germany" på tyske servere. 

Uanset om du vil starte med små eller ønsker du at udvide dine enheder: TIoT-skyen er fuldt skalerbar. Pay-as-you-grow-princippet sikrer lave investeringsomkostninger: du faktureres udelukkende på tilsluttede enheder.

Kontakt en af vores specialister på IoT og AI-kunstig intelligens på +45 40 86 34 00

Læs mere om IoT her >